Topić putuje u Atinu! Govorio o povratku, Teodosiću, ali i NBA ligi!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 26.12.2023.
23:15
Izvor: Sportske.net

Prve reči mladog košarkaša po povratku u Crvenu zvezdu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Topić govorio je  za medije na klupskom novogodišnjem koktelu gde je i ozvaničen njegov povratak sa pozajmice u Megi.

Nakon sjajnih izdanja u Megi tokom polusezone, Topić se vraća u crveno-beli dres i sigurno je da ga svi nakon boravka u "fabrici talenata" gledaju drugim očima.

"Vratio sam se i drago mi je što sam ovde. Danas sam odradio prvi trening sa njima i momci su stvarno odlični. Maksimalno su mi pomogli da se što pre priviknem. Putovaću s njima u Atinu, ali ne znam da li ću igrati tamo, to ćemo još da vidimo. Srećan sam i zadovoljan što sam se vratio", počeo je Topić.

Period u Megi mu je mnogo pomogao, ali nikako ne zaboravlja saigrače.

"Pa sigurno da mi je pomogao dosta, jer da nije bilo toga ja verovatno ne bih bio ovde. Ali, to je verovatno zasluga mojih saigrača koji su mi tamo sve zaista dali. Dali potpunu slobodu, verovali mi u teškim trenucima, davali meni loptu i bez njih to ne bi bilo moguće. Davaću sve od sebe na svakom sledećem treningu i utakmici, pa ćemo da vidimo".

Dosta se piše o njegovom izlasku na predstojeći NBA draft.

"Ne razmišljam trenutno o tome. Trenutno sam ovde i razmišljam o sledećoj utakmici".

Zvezda ga je pozvala nešto ranije i raspitivala se o tome kakva je mogućnost da se vrati.

"Mi smo imali kontakte još pre mesec dana da se ja vratim. Meni je to na prvu ruku sve zvučalo dobro, ali hteo sam da odigram tu polusezonu u Megi, pa onda da vidimo. I, otvorila se takva situacija. Stvarno se otvorila dobra situacija za mene, tako da nisam mogao da odbijem".

Nije još uvek bilo dosta vremena da porazgovara sa Milošem Teodosićem.

"Sigurno da mi znači što ću igrati sa njim. Nismo mnogo pričali tokom snimanja, ali sigurno je da hoćemo pričati i da će mi mnogo pomoći".

Koliko je fizički ojačao za period u Megi?

"Dosta, imali smo jednu utakmicu nedeljno, dosta treninga i mislim da mi je to mnogo pomoglo".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke