Topiću pohvale i od Željka Obradovića: ''Izuzetno veliko pojačanje!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.01.2024.
19:44
Izvor: Sportske.net

Svi ga hvale. S razlogom...

2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Samo jedan evroligaški nastup u Zvezdinom dresu bio je dovoljan da se danas širom Evrope piše i priča o novoj velikoj nadi srpske košarke, Nikoli Topiću.

Sinoć je odigrao zrelo protiv Fenerbahčea u Istanbulu, kao da su iza njega godine evroligaškog iskustva, pa je tom odličnom partijom ujedno napravio i idealnu uvertiru za sutrašnji derbi protiv Partizana.

Danas su ga javno pohvalili i trener Crvene zvezde Janis Sferopulos, kapiten Branko Lazić, a večeras i najtrofejniji evropski trener, Partizanov strateg Željko Obradović.

''Igra odlično, već u ovim godinama pokazuje dozu zrelosti koja je neuobičajena, ja lično mislim da će biti visoko plasiran na draftu. Sigurno je za njih izuzetno veliko pojačanje, ponavljam još jednom, izuzetno dobro i pametno igra'', izjavio je Obradović.

Topić je ove sezone već slavio pobedu nad Partizanom kao igrač Mege, kada je za 30 minuta na terenu upisao 14 poena, 8 asistencija i tri skoka, pa će biti zanimljivo videti da li će sutra Obradović naći način da ga zaustavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke