''Transfer ludnica'' u NBA, najnoviji presek, šta je bilo sa Laurijem...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.03.2021.
22:17
Izvor: Beta

Poslednji sati aktuelne pijace u NBA, šta je do sada realizovano?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaši klub Toronto ipak će zadržati Kajla Laurija do kraja NBA sezone, pošto Reptorsi očigledno nisu uspeli da pronadju dovoljno dobru ponudu, preneli su danas američki mediji.

Lauri, koji je danas napunio 35 godina, bio je jedan od najpoženijih igrača za trejd, želelo ga je nekoliko timova, ali je na kraju ostao u Torontu. On ove sezone prosečno beleži 17,4 poena i 7,5 asistencija po meču.

Toronto je poslednjeg dana pijace poslao Normana Paula u Portland za Gerija Trenta i Rodnija Huda, Meta Tomasa i Jutu, a Terensa Dejvisa u Sakramento.

Los Andjeles Klipersi su dobili pomoć u vidu Radžona Ronda, dok su u drugom pravcu, u Atlantu, poslali Lua Vilijamsa. Vilijams se tako vratio u tim za koji je igrao od 2012. do 2014. godine.

Viktor Oladipo je iz Hjustona trejdovan u Majami, što tim sa Floride nije mnogo koštalo pošto je ostao bez Kelija Olinika i Ejverija Bredlija.

Karijeru na Floridi će nastaviti i srpski košarkaš Nemanja Bjelica, koji je ranije danas trejdovan iz Sakramento Kingsa.

Kao i Lauri, tim neće promeniti ni Lonzo Bol koji ostaje u Nju Orleansu, ali je Džej Džej Redik prešao u Dalas, baš kao i Nikola Meli.

Orlando je danas započeo proces stvaranja novog tima, pošto su taj klub napustili Nikola Vučević i Evan Furnije. Vučević je pojačao Čikago, a Furnije ekipu Bostona.

Iz Orlanda je otišao i Aron Gordon koji je pojačao Denver, a u Nagetsima će mu se pridružiti i Džaval Mekgi, dosadašnji košarkaš Klivlend Kavalirsa koji bi trebalo da bude rezerva Nikoli Jokiću.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke