Tražio ga Real, stigao među crno-bele! U Budućnosti su besni: "Partizan je klub nečasnih namera!"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 17.01.2019.
18:41
Izvor: Sportske.net

Veliki talenat stigao u Partizan, ali ima problema.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Pojavila se vest da će Nikola Radovanović, mladi talentovani krilni košarkaš stići u Partizan, očekuje se i zvanična potvrda ovog kluba. Ovaj momak stiže iz Budućnosti iz Bijeljine, koja je izdala saopštenje.

Uprava KK Budućnost iz Bijeljine je potpisala sledeće saopštenje.

"KK Budućnost Bijeljina izražava zabrinutost i nezadovoljstvo načinom na koji KK Partizan Beograd pokušava neprofesionalnim i nekorektnim putem doći do članova našeg kluba u nameri da potpišu ugovor s beogradskim klubom bez saglasnosti KK Budućnost. O načinima na koji u celoj regiji agituju mlade igrače bit će obaveštena i krovna svetska organizacija FIBA u okviru koje ćemo tražiti zaštitu svojih prava. Naša saznanja su da je slično ponašanje KK Partizan zabeleženo i kod drugih klubova koji rade s mladim igračima u celoj Evropi što pokazuje da KK Partizan postaje klub nečasnih namera u svojoj ambiciji da se vrati na puteve sportskih uspeha koje je nekad beležio. KK Budućnost Bijeljina, uprkos otvorenim pokušajima iz KK Partizan da budemo uništeni, nastavlja nesmetano sa svojim radom i nastojaćemo svojim rezultatima opravdati status jedne od najboljih škola košarke u regiji. Upozoravamo ostale slične klubove na aktivnosti KK Partizan s kojima nikakav oblik buduće saradnje ne dolazi u obzir dok ne promene neprofesionalnu praksu koja je neviđena na ovim našim prostorima. Za sada ćemo ovakvo ponašanje pripisati neiskustvu i preteranoj ambiciji predsednika kluba Ostoje Mijailovića."


Mnogi ovog momka smatraju za najboljeg igrača u generaciji 2003. u evropskoj košarci.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 18.01.2019
03:31

Što se tiče pisma - mislim da zaslužuje pažnju i poštovanje. Zašto odmah ovde Partizan : Zvezda? Ovo se žali Budućnost iz Bjeljine, na Partizan. Ljudi se bune - verovatno s pravom. Ne sme se otimati. Igrač deluje supertalentovano, neko ga je odlično skautovao i treba učiniti sve da dođe u Partizan. Sve - ali korektno, po nekakvim pravilima i fer. Treba imati fer i šmekerski odnos sa klubovima koji stvaraju igrače. I zbog koristi, ali pre svega zato što treba biti pristojan. Ili - propadaš. U svakom smislu. Za pokvarenost - kad tad stiže kazna.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 20.01.2019
12:58
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 20.01.2019
12:58

Slozicete se da sam ga dobro definisao jer u potpunosti odgovara opisu:-D

avatar
micko
Thursday, 17.01.2019
22:51

Zvezda u fudbalu generacija iz Barija.Ko je iz Zvezde?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 18.01.2019
18:46

Samo Stojanovic i Jugovic.

avatar
magister
Sunday, 20.01.2019
02:24

To jeste zanimljivo. U generaciji Partizanovih beba znam da su dovedeni Rašović, Bečejac, Galić, Hasanagić i Pirmajer, i svi dovedeni su bili starosti između 19 i 22 godine! Tako da su se i oni izgradili kao igrači u Partizanu, uz Matekala i Bobeka. Druga vremena. Može li iko danas da zamisli tim od sopstvenih igrača da igra LŠ, a ne da dođe do finala?

avatar
rivarinho
Thursday, 17.01.2019
21:14

Vujanića, Ostojića, Tomaševića, Stanojevića...Zaboravila se legendarna izjava aktuelnog predsednika KSS "Nije se Predrag Danilović vratio u Srbiju da ga preglasava nekakva arbitražna komisija"

avatar
Enrike
Thursday, 17.01.2019
20:21

Pa mali je vrh potencijal, sta su oni mislili, da ce da igra u Bosni? Prevazisao je on to. Niko ga puskom nije terao da pregovara sa Partizanom, stoga nije otet. Obestecenje se placa za igrace sa profesionalnim ugovorima a deca koja su maloletna ih ne mogu ni potpisati vec samo stipendijske i imaju svu slobodu da prelaze iz kluba u klub. Ono sto se placa to je trening kompenzacija koja je manje vise simbolicna i to odredjuje FIBA.

avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 17.01.2019
20:16

Evo da dodam i poslednji primer... Pa skoro ovog Jankovica su oteli iz Zvezde bez obestecenja a imao je ugovor na 3 godine. Moramo da cutimo i to je to. Neka se bahate sada dok im je ove drzave koja im cuva ledja ali nece ni to doveka.

avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 17.01.2019
20:13

Ja bih pitao ove iz Buducnosti, prijatelji moji a gde ste vi do sada ziveli? Pa ovo je praksa KK partizan poslednjih 20 godina, otimanje mladih talentovanih igraca bez obestecenja. Iz Zvezde je nekoliko oteto medju kojima i Luka Bogdanovic, svojevremeno Milutinova su oteli iz Hemofarma i tako dalje...

avatar
_Goran_
Thursday, 17.01.2019
20:29

Ko je oteo Milutinova? Kad je odlazio iz Hemofarma, bio je blizi Zvezdi zbog Pesica, ali je onda Pesic otisao a ozvaniceno da se Dule vraca u Partizan i zbog njega je i presao u Partizan.

avatar
jfvr
Thursday, 17.01.2019
20:38

Vi ne otimate???? Gde je Guduric počeo karijeru...