Trener Barselone: ''Partizan je impresivan tim!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.10.2023.
22:14
Izvor: Sportske.net

Barsa spremna za gostovanje u Beogradu.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Preneli smo tokom večeri, Barselona je nastavila sa pobedama, a najnoviju je ostvarila večeras u Las Palmasu protiv domaće Gran Kanarije rezultatom 83:73, u okviru petog kola španske Endesa lige.

Ovo je četvrta uzastopna pobeda za Barselonu u svim takmičenjima, pa trener Rođer Grimau ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

''Imali smo veoma ozbiljnu utakmicu, i to od svih igrača. Napravili smo veoma dobar početak i dobar ulazak u utakmicu. Oni su vršili pritisak na nas, ali smo u poslednjoj četvrtini imali sreće da nađemo otvorene šuteve. Igrači su uložili ogroman napor i u najkomplikovanijim trenucima bili smo jedinstveni. Ovo je pravi način", naglasio je Grimau.

Već u utorak Barsu očekuje treće uzastopno gostovanje. Posle Pireja i Las Palmasa stižu u Beograd, na duel sa Partizanom. Grimau se veoma pohvalno izrazio o Partizanu.

"Utakmica u utorak će biti veoma teška, na jednom od najkomplikovanijih gostovanja u Evropi i protiv impresivne ekipe", rekao je on.

Utakmica između Partizana i Barselone igraće se u okviru trećeg kola Evrolige, a zakazana je za utorak od 18.30h u ''Štark Areni''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke