Trener Borca Mijatović: "Zvezdina odbrana bolja sa Sferopulosom!"

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 14.01.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Šef struke Čačana analizirao utakmicu protiv Crvene zvezde.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Košarkaši Borca iz Čačka poraženi su od Crvene zvezde sa 90:74 u meču 16. kola AdmiralBet ABA lige odigranom u "Štark areni".

Trener Borca Dejan Mijatović ocenio je da je Zvezdina odbrana večeras bila mnogo bolje od one u prvom delu sezone kada su se isti rivali sastali u Čačku i zbog toga pohvalio stratega crveno-belih Janisa Sferopulosa.

"Čestitao bih rivalu na zasluženoj pobedi. Želeli smo da momentum sa prve utakmice protiv njih u Čačku da prenesemo ovde i pariramo. Ipak su evroligaški tim, zna se sa kakvim imenima. Otvorili smo loše utakmicu, primili 35 poena. Crvena zvezda je od dolaska Sfairopolusa podigla odbranu na viši nivo. U drugoj četvrtini ušli smo u kontakt i počeli da igramo na pravi način, njihova dominacija u skoku je bila ogromna.

Uspeli smo da uspostavimo to i vratimo se u utakmicu, kada smo potom promašili dva napada i posle toga su se odvojili. Zbog svega što dolazi, drago mi je što su momci ostali u utakmici 40 minuta. Ništa još nismo osigurali, nema dugoročnih planova, imamo ogromna iznenađenja, tako da je potreban maksimalan fokus. Čestitke Crvenoj zvezdi i sve najlepše u Evroligi”, rekao je Mijatović nakon utakmice u Beogradu.

Zvezda je ostala lider AdmiralBet ABA lige sa skorom 13-3, dok je Borac deveti i ima skor 7-9.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke