Trener Borca nakon poraza od Zvezde: "Istina će izaći na videlo!"

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 09.04.2023.
22:12
Izvor: Sportske.net

Revolitiran je bio nakon poraza Dejan Mijatović.

AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović
AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Košarkaši Borca iz Čačka poraženi su na svom parketu od Crvene zvezde sa 87:82 u meču 25. kola AdmiralBet ABA lige.

Borac je bi blizu podviga, ali je propustio svoje šanse u finišu meča. Sada mu preti ispadanje iz lige ukoliko u poslednjem kolu ne savlada Budućnost u Podgorici, a MZT u Skoplju bude bolji od Cibone.

Trener Čačana Dejan Mijativoć smatra da je njegovim tim odigrao neverovatno protiv evroligaša i zahvalio se domaćoj publici koja je po njegovom mišljenju najbolja na ovim prostorima.

Čestitam Zvezdi na pobedi, ali i mojim momcima koji su ostavili srce na parketu i izgarali svih 40 minuta. Igrati protiv Zvezde koja je evroligaški tim je neverovatno, jer smo uspeli da ih nadskočimo, imali smo 35:31 u tom segmentu, imali smo 15:9 u kontranapadu. Imali smo kontrolu nekih važnih segmenata, koje ranije nismo držali. Na kraju je njihov kvalitet presudio. Čestitke i čačanskoj publici, koja je pokazala da je najbolja na ovim prostorima. Pozdraviti oba tima aplauzima, navijati bez vređanja protivnika i zvižduka. To može samo publika koja gleda preko 30 godina košarku. Ponosan sam na moje Čačane", rekao je Mijatović.

U nastavku izlaganja šef struke Borca istakao je da je nezadovoljan onim što se Borcu dešava u poslednje vreme, te da se nada da će istina izaći na videlo.

"Okrećemo se meču u Podgorici, imamo još tih 40 minuta. Ne znam šta bih rekao povodom svih ovih dešavanja iz poslednja tri-četiri kola. Ali nadam se da će istina izaći na videlo kada bude sve prošlo. Mojim momcima je teško bilo psihološki da odigraju zbog svega toga"istakao je Mijatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke