Trener Budućnosti se izvinio Partizanu

Autor: Darko Mitrović
subota 16.01.2021.
21:23
Izvor: Sportske.net

Svojoj ekipi čestitao, rivalu se izvinio.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Budućnost je i drugi put ove sezone uspela da savlada Partizan,ovoga puta na svom terenu, rezultatom 80:72 i tako značajno udalji crno-bele od plasmana u plej-of.

Trener pobedničke ekipe Petar Mijović je u finišu meča nešto burnije proslavio pobedu, što je izazvalo reakciju gostiju, zbog čega im se posle svega javno izvinio.

''Želim da uputim izvinjenje klupi Partizana, imao sam emotivniji momenat kada se utakmica završila. Moja reakcija nipošto nije bila upućeno treneru Filipovskom i klupi rivala. Nadam se da to znaju'', istakao je on.

Kada je sama utakmica u pitanju, Mijović je istakao da je njegov tim mogao i ranije da prelomi meč u svoju korist, ali je generalno zadovoljan onim što su prikazali košarkaši Budućnosti u ovom meču.

''Kao što smo i pretpostavili, Partizan je dobio kreativnost sa Perkinsom, mislim da su imali najbolje šutersko veče ove sezone. Znali smo da ćemo imati zahtjevan fizički meč, a mi smo uglavnom kontrolisali te situacije. Njihova ideja je bila da nad napadnu sa Tomasom i Veličkovićem, a kada se sve sabere mislim da smo odgovorili dobro'', objasnio je Mijović i u prvi plan istakao timsku igru, iako se poenterski Nikola Ivanović najviše izdvojio.

“Mitrović je pokazao zašto je tu, Dela Vale je u kriznim momentima pogađao... Mi smo tim, pokazali smo da smo tim, ponašamo se kao tim”, poručio je Mijović i dodao da se njegov tim okreće novom derbiju već za tri dana, protiv Cedevita Olimpije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke