Trener Cedevite otkrio kako je spremao Musu da ''eksplodira'' protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.04.2017.
23:06
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

A mladi košarkaš iz BiH mu je na ukazano poverenje odgovorio na pravi način. Partizan za njega nije imao rešenje.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Za mnoge je partija Džanana Muse večeras bilo veliko iznenađenje, ali trener Cedevite Veljko Mršić otkriva da je talentovanog košarkaša planski spremao da ''eksplodira'' u meču odluke protiv Partizana.

''Pokazali smo u večerašnjoj utakmici da smo bolja ekipa od Partizana. Bolje smo odigrali u tri utakmice i zasluženo smo pobedili. Više smo pokazali u te tri utakmice, bez obzira na nesreću koja nam se dogodila u prvom minutu s Boutrajtom i kasnije s Arapovićem.

Međutim, odigrali smo za njih i u prekrasnoj atmosferi odigrali smo možda i jednu od najboljih utakmica u sezoni i to protiv odličnog protivnika, koji je isto odigrao jako dobru utakmicu.

Što se tiče Muse, hladio sam ga da skoro pregori od nervoze i očekivao sam njegov odziv. Već dva dana znao je da će on biti džoker na današnjoj utakmici i to se ostvarilo. Sada treba raditi stalno kao što je radio u zadnja tri dana da to bude u kontinuitetu'', izjavio je Mršić.

Prezadovoljan je i Miro Bilan, a trijumf i plasman u finale plej-ofa posvetio je dvojici povređenih saigrača, Rajanu Boutrajtu i Marku Arapoviću.

''Odmah bih čestitao svim saigračima, trenerima, stručnom štabu, Upravi kluba i svim ljudima koji pomažu i rade s nama u prvoj ekipi. Ovo je bila jedna teška serija za nas. Mislim da smo u ove tri utakmice pokazali bolju igru i da zasluženo idemo u finale.

Što se tiče današnje utakmice, mislim da smo je praktično kontrolisali od starta. Bilo je nekih situacija gde su se oni vratili, no čak i kad su došli na -3 videlo se da mi imamo samopouzdanje i verovao sam da ćemo utakmicu privesti kraju. Posvetio bih ovu pobedu dvojici naših igrača koji su se večeras povredili i poželeo bih im da se što pre vrate.

Mislim da su obe povrede jako ružne, pogotovo Markova. Ja sam bio među najbližima kad se on povredio i u u tom trenutku bilo mi je muka. Međutim, nekako smo razmišljali da je najbolje da se borimo za njih da nekako nadomestimo taj nedostatak i drago mi je što smo uspeli. Bila bi stvarno tragedija da smo posle tih povreda još i izgubili'', poručio je Bilan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke