Trener Cibone o Željku Obradoviću: ''Ovaj čovek je neverovatan, svi da uče od njega!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.10.2024.
22:17
Izvor: Sportske.net

Večerašnji meč je za njega bio veliko iskustvo.

© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Cibona nije uspela večeras da u Beogradu parira znatno kvalitetnijem timu Partizana koji je slavio sa 113:78, a na konferenciji za novinare posle meča trener zagrebačkog kluba Kris Tomas je ipak pohvalio svoj tim zbog prikazane želje i borbenosti na terenu.

''Loši smo bili u odbrani večeras, oni su imali pet sjajnih šutera. Dopustili smo 19 trojki, ali Amerikanac kakav sam ja, uvek volim da volim pozitivne stvari. Mislim da smo se dobro borili, posebno iz tih čudnih petorki u drugom poluvremenu. 

Izgubili smo Barbera, ali sam bio ponosan na to kako su momci odreagovali. Imali smo trenutke kada smo igrali dobru košarku. Znao sam da ovo neće biti lak posao kada sam došao na ovo mesto. Jedva čekam meč sa Krkom'', izjavio je Tomas.

Na pitanje o Željku Obradoviću je otkrio koliko se, zapravo, divi najtrofejnime  evropskom stručnjaku.

''Ovo je velika stvar. Dolazim iz NBA lige, 11 godina radim, ali ovaj čovek je neverovatan. Sve što on radi, treba da koriste drugi treneri iz drugih zemalja sveta. Uvek želimo da se merimo protiv najboljih i da delimo pozornicu sa nekim tako velikim'', izjavio je Tomas, čiji je tim pretrpeo drugi poraz u prva tri kola AdmiralBet ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke