Trener FMP-a: ''Stepanović će tek pokazati kakav je šuter!''

Autor: Darko Mitrović
subota 06.05.2023.
23:55
Izvor: Sportske.net

Izvanredno igra u poslednje vreme.

Marko Djokovic/Starsport
Marko Djokovic/Starsport

Povezane vesti

FMP je večeras na svom terenu uspeo da savlada Cedevita Olimpiju sa 102:96 i tako izbori majstoricu četvrtfinalne serije plej-ofa koja će se igrati u Ljubljani.

Posle meča trener ''pantera'' Nenad Stefanović je izrazio veliko zadovoljstvo zbog ovog važnog trijumfa, pohvalio je svoje igrače, ali posebno bovšeg košarkaša Partizana Aleksu Stepanovića koji je pogodio čak šest trojki iz devet pokušaja.

''Lepa pobeda za nas. Momci su sada shvatili da možemo s njima, ali smo i tamo to pokazaki. Amerikanci su rukiji, momci mladi i mislim da će nam ovo mnogo značiti u nastavku sezone.

Retko sam isticao bilo koga, ali je Stepanović pokazao da ima šut za tri poena, a ono što se ne vidi, jeste doprinos Šaranovića koji je bio bez poena za 26 minuta, ali je imao veliki uticaj.

Istakao bih i Simovića koji je za 14 minuta ima osam skokova. To je nemoguće. Oni su i dalje bolji od nas, ali smo mi danas odigrali bolje svih 40 minuta.

Od danas mnogo više svi veruju jedni u druge. Verujem u Stepanovića, tek će pokazati kakav je šuter i sve momke koji su tu, a oni koji nisu, i ne zaslužuju da budu tu. Za Meninga je ovo veliki prelaz, za sada se dobro nosi sa tim i mislim da bi mogao da bude duplo bolji. Dobro je što je došao tokom sezone, da se prilagodi i da bi sledeće bio još bolji'', izjavio je Stepanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke