Trener Igokee: ''Zvezda ima suvi kvalitet, specijalce, majstore...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.10.2022.
22:53
Izvor: Sportske.net

Čestitao je protivniku zasluženu pobedu.

AdmiralBet ABAliga/Igokea m:tel/Nikola Vuruna
AdmiralBet ABAliga/Igokea m:tel/Nikola Vuruna

Povezane vesti

Derbi petog kola AdmiralBet ABA lige odigran je večeras u Laktašima, gde je Crvena zvezda kao gost savladala Igokeu sa 76:70.

Igokea je uspevala da do samog kraja održi rezultatsku neizvesnost, a Zvezda je meč u svoju korist prelomila trojkama Markovića i Vildoze, koji je posebno bio šuterski raspoložen.

Posle meča, trener Igokee Dragan Bajić je pohvalio protivničku ekipu kojoj je uputio čestitke na ostvarenom trijumfu i nastavio:

"Nismo zaslužili da pobedimo jer nismo dobro stajali na parketu i nismo to radili tokom celog meča. Nisam uzalud u najavi utakmice rekao da Crvena zvezda ima 17 igrača i ima suvi kvalitet, u defanzivnoj igri imaju igrače specijalce, a u ofanzivi imaju majstore koji pogađaju teške šuteve i kad se utakmica lomila.

Rekao sam igračima, ne smemo sebi dozvoliti luksuz, znam da igraju agresivno i čvrsto i njihov ritam tera protivnike da gube lopte, a mi smo morali da smanjimo te izgubljene lopte.

Presudni momenat utakmice je poslednja četvrtina, jer gosti su podigli nivo skokova u napadu iz koji su postigli neke trojke i napravili razliku koju nismo mogli stići'', izjavio je Bajić.

Posle ovakvog epiloga, Crvena zvezda ima skor 4-0 uz utakmicu manje, a Igokea je pretrpela drugi poraz posle tri pobede.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke