Trener Levskog: ''Hvala Partizanu na ovakvom dočeku''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.02.2015.
20:23
Izvor: Beta

Posle ubedljivog poraza od Partizana u ''Pioniru'', trener Levskog Konstantin Papazov nije imao šta da zameri svojim igračima, već ih je pohvalio zbog onoga što su pokazali u prve tri četvrtine. Pohvalno se izrazio i o navijačima Partizana i ambijentu u '

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Levskog Konstantin Papazov kazao je da su njegovi košarkaši tokom većeg dela današnjeg meča igrali hrabro protiv Partizana i da su mogli da smanje razliku.

"Igrali smo izuzetno dobro u prve tri četvrtine u ovom fenomenalnom ambijentu. Šteta što nemamo dobru rotaciju. Krajnji ishod je zaslužen. Mislim da smo hrabro igrali. Da smo imali malo više sreće i svežine, mislim da je rezultat mogao biti manji", rekao je Papazov novinarima posle utakmice u Beogradu.

Partizan je kao domaćin ubedljivo savladao Levski sa 94:66 u 21. kolu Jadranske lige i tako zabeležio osmu uzastopnu pobedu u regionalnom takmičenju.

Levski je na predstavljanju ekipa pozdravljen aplauzom, što se nikada ne dešava sa gostima u Pioniru.

Navijači Partizana iskazali su tako zahvalnost timu iz Bugarske zato što je u prvoj utakmici dve ekipe u Sofiji pokušao da zaštiti crno-bele od upada huligana.

"Hvala Partizanu na domaćinstvu. Mnogo puta sam bio u ovoj dvorani i znam kako se dočekuju protivničke ekipe. Danas je bilo drugačije, pretpostavljam zbog velikog problema u prvoj utakmici", rekao je trener bugarskog tima.

Levski ove sezone ima samo jednu pobedu u Jadranskoj ligi, a klub prate veliki problemi. Na pitanje novinara da li će i sledeće godine igrati u regionalnom takmičenju, Papazov je kazao da to ne može da zna.

"Ja ne znam šta će da bude sutra, a kamoli sledeće sezone. Naši navijači prave neki događaj za mnogo ljudi da skupljaju pare. Ako uspeju, moći ćemo da završimo sezonu", rekao je Papazov.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke