Trener Mege i sam iznenađen kako je odigrao njegov tim!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.01.2022.
23:24
Izvor: Beta

S obzirom na kadrovsku situaciju u ekipi, večerašnji trijumf je pravi podvig.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Mege Vlada Jovanović izjavio je večeras da nije mnogo očekivao od utakmice sa Partizanom, zbog dosta izostanaka u njegovom timu i odlične igre Partizana u prethodnom periodu.

Mega je danas pobedila Partizan u gostima sa 93:90, u zaostalom meču 13. kola AdmiralBet ABA lige.

"Čestitam Partizanu na svemu učinjenom u dosadašnjem toku sezone. Od srca im želim da ostvare zacrtane ciljeve u ovoj sezoni. Hteo bih da se zahvalim i na toploj dobrodošlici. Što se tiče utakmice, mi smo zaista imali dosta problema u pripremi. Poslednja dva treninga smo jedva uspeli da odradimo 'pet na pet'. Nisam mnogo očekivao od ove utakmice znajući da Partizan igra jako agresivno, a mi smo bili bez pravog takmičarskog ritma", rekao je Jovanović, a preneo klupski sajt.

Trener Mege je rekao i da je njegov tim igrao bez pritiska, što se videlo i u šutu za tri poena, koji je po njemu i presudio pobednika.

"Došli smo bez pritiska, a kao posledica svega toga je da smo neke šuteve pogodili i došli do svog ritma. Moram da naglasim da smo izvanredno šutirali za tri poena. Moram da se osvrnem i na Partizanov ritam utakmica, i to što su oni pre samo dva dana igrali protiv Hambrurga i nisu bili sveži, pa je evidentan bio njihov umor. Čestitam mojim igračima na izvanrednoj utakmici i velikom zalaganju", izjavio je Jovanović.

Mega će u sledećem kolu, u nedelju, 23. januara, dočekati Borac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke