Trener Mornara posle poraza od Zvezde: ''Nov je tim, grešim imena igrača''

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Njegov tim ga je prijatno iznenadio.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Kasno je Mornar tokom leta počeo pripreme, kasno je počeo i formiranje novog tima, a pitanje je da li je selekcija završena.

Imajući to u vidu, bilo je očekivano da Barani rezultatski loše započnu sezonu, pogotovo što su na startu imali teške protivnike, poput Budućnosti i Crvene zvezde.

Podgoričani su ih savladali sa 47 poena razlike, ali su protiv Zvezde večeras u Beogradu košarkaši Mornara ostavili mnogo bolji utisak, bez obzira na poraz od 91:72.

Prijatno je iznenađen i njihov trener Mihailo Pavićević.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, a ujedno i želim uspešnu sezonu na svim frontovima. Želim da čestitam i svojim igračima i da kažem da su me prijatno iznenadili, nisam očekivao ni blizu ovakav otpor jednom evroligašu. 

Imali smo 7-8 treninga pred početak prvenstva, potpuno novi tim, ja tokom utakmice pogrešim imena. Sve novi igrači, pokušavam da u sprintu vidim ko šta može i da namestimo tu igru i da iskoristimo što je bolje moguće. Igra večeras mi daje za pravo da smo na dobrom putu. 

Kažu težak nam je raspored, ali u ovoj situaciji nama nije mogao biti bolji raspored. Mnogo sam srećan i ponosan na sve što smo uradili da bi spasili klub da bi u Baru i Crnoj Gori imali priliku da gledaju najbolje timove iz regiona, Zvezdu i Partizan'', izjavio je Pavićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke