Trener Mornara ''proglasio'' najbolji tim Evrokupa, nije Virtus?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2021.
23:44
Izvor: Sportske.net, Vijesti

Posle večerašnjeg poraza, to mu je potpuno jasno.

aba-liga.com/Petrol Olimpija
aba-liga.com/Petrol Olimpija

Povezane vesti

Ekipa Mornara je doživela i treći poraz u nizu na svom terenu, dva u Evrokupu, a jedan u ABA ligi proteklog vikenda protiv Zvezde.

Večeras je bodove iz Bara odneo ruski Uniks iz Kazanja, koji je bio ubedljiv i trijumfovao je sa 87:70.

Posle meča, trener Mornara Mihailo Pavićević je biranim rečima govorio o večerašnjem rivalu, koga smatra najboljim u Evrokupu ove sezone.

''Uniks je preuzeo kontrolu sredinom druge četvrtine, nije nam dao šansu da se vratimo. Po mom mišljenju, to je najbolji tim Evrokupa, iako Virtus ima 13:0. Ako mene pitate kao trenera, način na koji ova ekipa igra i kakav joj je kvalitet, govori da je najbolja u Evrokupu

Dobro smo otvorili meč, igrali dobro prvih 15 minuta, ali poslije su oni preuzeli kontrolu. Ovo nam je bila prva utakmica bez Džejkoba Pulena i očekivao sam da će biti ovako, jer nam je on prva napadačka opcija.

Protiv koga god da smo igrali, imali smo sigurnih 20 poena i kad nismo znali šta da radimo, on je znao da nešto učini. Moramo da se adaptiramo na njegovo odsustvo, da dignemo glave, jer smo za sedam dana imali tri teške utakmice. Neki moraju da preuzmu više odgovornosti'', zaključio je Pavićević, a prenose ''Vijesti''.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke