Trener Partizana potvrdio - Kraj sezone za Dreksela, ali ima još problema!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.05.2021.
22:23
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

Gotovo da se ne pamti kada su se košarkaši Partizana ovako lako povređivali, kao što je to slučaj ove sezone.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Informacija koja se pojavila odmah po završetku utakmice između Mladosti i Partizana, ubrzo je i zvanično potvrđena od strane trenera crno-belih Ace Matovića - bek Partizana Trej Dreksel doživeo je prelom dve kosti na šaci i za njega je ova sezona završena.

''Trej je prvo na uručenju dobio jedan udarac, onda je u istom napadu pao pod našim košem. Ne znamo da li je u prvoj ili drugoj situaciji povređen, ali otišao je na snimanje i informacije su takve da su dve kosti šake naprsle, tako da je i on završio sezonu'', konstatovao je Matović.

Međutim, pojavili su se i novi problemi sa Jaramazom i Dangubićem.

''Počeli smo utakmicu tako što je Jaramaz u prvom minutu dobio udarac, završio je meč pod bolom, ali  mislim da će to biti u redu. Erik Mika je bez ijednog treninga odigrao utakmicu, tako da smo imali mnogo izmena koje nisu trebale da budu izvršene, druge stvari su nas na to naterale. Nemanja Dangubić je isto u drugom ili trećem napadu nagazio nezgodno, ali mislim da će i on biti dobro'', optimista je Matović.

Podsetimo, Partizan se plasirao u polufinale plej-ofa, pošto je u dve utakmice eliminisao ekipu Mladosti. To je učinio bez povređenih Tomasa i Pejdža, a Mozli je otputovao u Ameriku zbog porodičnih problema.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke