Trener Reala naljutio Hezonju, šta se dogodilo?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.04.2023.
23:58
Izvor: Sportske.net

Španski mediji pišu i o tom detalju posle pobede Madriđana u Badaloni.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Povezane vesti

Samo dva dana pre prve utakmice četvrtfinala plej-ofa Evrolige protiv Partizana, Real je morao da odigra prvenstvenu utakmicu 29. kola španske Endesa lige protiv Huventuda u Badaloni.

Madriđani su ovaj meč dobili lakjše nego što se očekivalo, rezultatom 76:66, a posle meča trener Reala Čus Mateo se požalio da ima nedovoljno vremena za pripremu utakmice sa Partizanom.

''Moglo je ovo i na drugi način, ali to je ono što smo morali da uradimo i uradili smo ono što su nam rekli da moramo da uradimo, da igramo protiv odličnog tima", rekao je Mateo, a prenosi ''As''.

Izrazio je zadovoljstvo zbog ubedljive pobede, ali nije bilo baš sve idealno večeras. Novinari su upitali trenera Reala zašto se Mario Hezonja naljutio na njega tokom treće četvrtine kada ga je izveo iz igre posle koškanja sa Vivesom i Felizom.

Čus Mateo je najpre pohvalio hrvatskog reprezentativca i istakao da je on sjajan igrač kada je fokusiran i da generalno ima odličnu sezonu, da mnogo znači ovoj ekipi.

Ali...

''Nisam hteo da ga izgubim zbog tehničke greške ili isključenja i više bih voleo da razmisli i opusti se. Neću da dozvolim tehničku grešku i ponovo ću ga izvesti iz igre kada se tako nešto dogodi'', zaključio je Mateo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke