Trener SC: "Osećaj je fenomenalan, Partizan možda igra najbolju košarku"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 11.12.2023.
23:12
Izvor: Sportske.net

Studentski centar trenutno ima pet pobeda i šest poraza u AdmiralBet ABA ligi.

Dragana Stjepanović/KK Partizan
Dragana Stjepanović/KK Partizan

Povezane vesti

Trener Studentskog centra Dejan Jakara istakao je posle poraza od Partizana da je protivnik pitanje pobednika rešio već u prvom delu utakmice. 

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo prvu četvrtinu izgubili u glavi, nekako nisam imao osećaj da su verovali da možemo igrati sa njima. Onda smo trebali da napravimo promene u drugoj četvrtini. Izgubili smo skok, 25 poena iz skoka, tako da tu nismo mogli da budemo konkurentni", istakao je Jakara. 

Osvrnuo se na prelazak u AdmiralBet ABA ligu i veliki izazov igranja protiv Partizana već na početku njegovog angažmanja u Studentskom centru. 

"Osećaj je fenomenalan. Totalno je drugačije igrati ABA 2 ligu ili slovensko prvenstvo, ali svejedno ja mislim da su igrači znali šta ih čeka, nije ovo za njih bio problem. Partizan igra fenomenalno, možda najbolju košarku, igrali su sa punom snagom i motivacijom zbog poraza u Superkupu i zasluženo dobili", kazao je on. 

Visoka petorka crno-belih pravila je probleme podgoričkom timu. 

"Kada imaju tri visoka igrača, sa Smailagićem na trojci koji igra 'los post', odna moraš da se skupiš, da reskiraš. Oni su počeli sa četiri trojke utakmicu, to je ih odvojilo i onda dobiju svi na samopouzdanju i ide kako je išlo", zaključio je trener Studentskog centra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke