Trener Unikahe savetuje Nedovića: ''Kad bi ovog leta odmarao...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.06.2017.
23:27
Izvor: Sportske.net, b92.net

U španskom evroligašu ne kriju da bi se obradovali ako Nedović tokom leta ne bude nastupao za reprezentaciju Srbije.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Naravno, u Unikahi ne mogu da Nedoviću zabrane nastup u našem nacionalnom timu, ali je na njegovu adresu stigla još jedna ''dobronamerna preporuka'' šta bi trebalo da uradi tokom leta.

Na tu temu se u izjavi za B92 oglasio trener Unikahe Đoan Plaza koji je otkrio da je Nedoviću već napomenuo da je ovo leto ''veoma važno, možda i ključno'' za srpskog košarkaša.

Ono što njega najviše brine, jesu problemi sa povredama koje je Nedović imao tokom minule sezone, pa želi da odličnog beka vidi potpuno spremnog na startu nove sezone u kojoj će tim iz Malage igrati i u Evroligi.

''Bilo bi sjajno kada bi odmorio, ali na pravi način što znači da pauzira 15 dana i da za to vreme sam radi na svojim mišićima i telu. Ako bi ovog leta odmarao bilo bi bolje po nas'', izjavio je Plaza.

On je podsetio i da Nedovića i njegove saigrača iz Unikahe u narednoj sezoni očekuje paklen ritam i ogroman broj utakmica, velikim delom i evroligaških.

''Ako hoće da igra 70 utakmica jer imamo Evroligu sledeće godine i želi da bude 'franšizni igrač' u bilo kom timu, u Malagi sada, ali sledeće godine možda u CSKA onda mora da poboljša i svoje fizičko stanje i telo, iznutra i spolja", poručuje Plaza.

Ipak, Nemanja odlučuje...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Monday, 26.06.2017
09:05

Kako je krenulo, bice ovako: Markovic, Nedovic, Bjelica, Jokic i Marjanovic protiv Radicevica, Paunica, Micova, Jelovca i Muslija. Mozda cak malo tu i da se izmesaju petorke jer je prvi tim daleko jaci, ali poenta je jasna:-((((((

avatar
Igornopolis
Monday, 26.06.2017
05:28

Euro ce se ukinuti vec sledece decenije. Mozda je tako i bolje. Previse je za igrace. Vremena su ipak drugacija sad.

avatar
R E V O L T
Monday, 26.06.2017
09:21
avatar
The Real Man
Sunday, 25.06.2017
23:29

Koji je smisao EP? Prvo se Amerikanci prave pametni, ali od njih se to i ocekuje, oni su uvek posebni, sad i ovi...