Trener Vojvodine: "Ostaje žal za finišom druge četvrtine..."

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.02.2024.
23:43
Izvor: Sportske.net

Ima za čim da žali trener Vojvodine.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener Vojvodine Miloš Isakov-Kovačević je posle polufinalnog poraza od Partizana istakao da je ponosan na svoju ekipu i da mu je drago kako su njegovi igrači odgovorili na zahteve koje je postavio pre meča. 

"Nismo uspeli da ostvarimo pobedu ni u jednoj četvrtini, ali kada se pogleda 40 minuta, onda se vidi da smo imali šta da pokažemo. Imali smo defanzivne momente u njihovim završnicama kada smo ulazili u koševe uz faul. Ostaje mi žal za poslednjih 1:18 u drugoj četvrtini kada smo dozvolili Partizanu da ode 7 razlike. Mislim da smo se pokazali u dobrom svetlu. Prvi put smo igrali protiv ovako dva dobra protivnika", rekao je trener Vojvodine. 

Posebno je zahvalan što je prvi put u svojoj karijeri imao priliku da se nadmeće sa legendarnim trenerom Željkom Obradovićem. 

"Zahvaljujem se svojim igračima koji su mi dozvolili da odmerim snage sa Željkom Obradovićem. Danas nismo imali pritisak na loptu u kontinuitetu. Pouke ćemo izvući. Mislim da je bila dobra utakmica. Puno će nam pomoći u našem takmičenju u nekim najbitnijim utakmicama", rekao je on. 

Ističe i širinu koju je dobio sa klupe jer su svi igrači odgovorili na zahteve koje je imao. 

"Mi se hranimo kontaktom. Imali smo problem sa ličnim greškama, ali u širokoj rotaciji smo to kompenzovali. Imali smo primarni cilj, a to je da niko ne sme da kaže da se nismo pojavili na meču. Činjenica je da je teško igrači kada su pojedinci opterećeni ličnim greškama, ali ostali su bili inspirisani", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke