Trener Zadra: "Nekad i mi izgledamo smešno, a Partizan je danas izgledao tromo"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.12.2023.
23:30
Izvor: Sportske.net

Uvideo je slabosti crno-belih.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Danijel Jusup, trener košarkaša Zadra, bio je oduševljen partijom svojih momaka koji su večeras savladali Partizan u okviru AdmiralBet ABA lige. 

"Kao što smo i videli, u jednoj fantastičnoj atmosferi Zadar je odigrao stvarno nadahnuto, igrali smo mislim i najbolje ove sezone. Na početku je to rezultiralo kontra-napadima, kasnije otvorenim šutevima. Šta reći, Partizan je sjajan tim, evroligaški, stigao ih je malo umor danas. 

Rekao sam mojim igračima da to idemo da iskoristimo, imali smo par nadahnutih pojedinaca. U prvom delu Dario je odigrao stvarno vrhunsku partiju. Danas smo imali šut za tri poena 50 odsto i tako kada u skoku nađemo balans možemo pobediti. Imali smo i 19 asistencija, i mislim da smo pružili fantastičnu partiju. Čestitam igračima i publici što nas je bodrila", rekao je posle meča trener Zadra. 

On smatra i da je ekipa crno-belih bila ummorna zbog obaveza u Evroligi.

"Nekad i mi izgledamo smešno, dosta je tu faktora. Dosta je i do nas, dosta i do Partizana. Od početka sam video, malo su bili tromi i spori, odigrali su dve evroligaške utakmice. Kada smo videli da možemo to nam je dalo motivaciju. Igrači su bili stvarno motivisani i oni sa klupe su dali doprinos", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke