Treneru Mornara ''zaigralo srce'' zbog navijača Partizana! A šta mu je Željko rekao za Glasa...?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.01.2023.
22:43
Izvor: Sportske.net

Pristalice crno-belih još jednom zaslužile pohvale od strane protivničkog tima.

Jovana Aleksovski/Sportske.net
Jovana Aleksovski/Sportske.net

Povezane vesti

Partizan je večeras opravdao ulogu favorita protiv Mornara u utakmici 17. kola AdmiralBet ABA lige. 

Crno-beli su slavili sa 92:74, što je možda i previsok rezultat s obzirom da se Mornar predstavio u vrlo dobrom izdanju u večerašnjem susretu u ''Pioniru''.

Utakmici je prisustvovalo nešto više od pet hiljada navijača Partizana. Oni su aplauzom pozdravili i trenera protivničke ekipe Mihaila Pavićevića, koji je svojevremeno sa Crvenom zvezdom osvojio titulu 1998. godine.

To je još jedan bivši trener Crvene zvezde koji je ove zime dobio aplauze Partizanove publike tokom gostovanja u Beogradu, pre Pavićevića to je doživeo i Saša Obradović kada je sa Monakom gostovao u nedavnom evroligaškom meču.

Posle meča, Pavićević se zahvalio navijačima Partizana na takvom, prijatnom dočeku.

"Hvala im, zaigralo mi je srce. Moj brat i ja kad god možemo dođemo u Beograd da gledamo Partizan u Evroligi, navijači prave jedinstvenu atmosferu, nestvarnu.... Želim Partizanu da ostvari rezultate koje je zacrtao u (AdmiralBet) ABA ligi i Evroligi, a mislim da je na dobrom putu. Kada put trasila Željko Obradović, u to ne treba sumnjati", rekao je Pavićević.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Kada je sama utakmica u pitanju, Pavićević je istakao da je Partizan zasluženo pobedio, ali da je njegov tim ''pametno igrao 35 minuta''.

On je naglasio da mu se prvi put u karijeri desilo da usred sezone menja pola tima, a jedan od novajlija u ekipi Mornara je i doskorašnji košarkaš Partizana Gregor Glas.

"Slučajno je ispala kombinacija da dođe kod nas. Ponudila nam ga Cedevita Olimpija, s kojom imamo dobar odnos. Zvao sam Željka i on mi je rekao da ako Glasu dam odgovornost i ako mu verujem - vratiće mi. Volim takve igrače, hrabre, koji preuzimaju ulogu lidera. Više sam nego zadovoljan njegovim igrama. Koliko on nama može da pomogne, toliko možemo i mi njemu", zaključio je Pavićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke