Tri ponude na Lesorovom stolu, ima li Partizan šanse u ovakvoj konkurenciji?

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.06.2023.
18:35
Izvor: Sportske.net

Mogu li bar njega da zadrže ako Pantera nisu uspeli?

Dimitrije Vasiljević/STARSPORT
Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Povezane vesti

Iako posle izjave predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića još postoji kakva-takva nada da Kevin Panter ipak ostane u Partizanu, velika je verovatnoća da će crno-beli morati da traže zamenu za svog kapitena i MVP-ja finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

I dok se čeka zvaničan rasplet te priče, ovog popodneva je italijanski novinar Mateo Andreani, pozivajući se i na pisanje tamošnje ''Gazete'', aktuelizovao priču oko potencijalnog transfera Partizanovog centra Matijasa Lesora.

Pisali smo juče, ako se gleda statistički učinak svih Partizanovih igrača od početka do kraja sezone u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi, Lesor je igrač sa najboljim brojkama i najvećim indeksom korisnosti.

Naravno, njegove odlične igre u većem delu sezone su izazvale veliko ineresovanje evroligaša, a u ovom trenutku su u prvi plan izbili mnogo ambiciozniji Panatinaikos i ponovo Barselona koja sada želi tandem Panter-Lesor u svojim redovima.

Novi trener Panatinaikosa Ergin Ataman ima ogroman budžet na raspolaganju, pa Partizanu neće biti lako da zadrži Lesora, iako je francuskom centru i ponuda crno-belih na stolu.

Ali, Andreani otkriva da su ponude Panatinaikosa i Barselone finansijski povoljnije nego Partizanova...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke