Trifa kapiten ima poruku za trenera Obradovića

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.01.2022.
21:51
Izvor: Sportske.net

Ovu utakmicu će dugo pamtiti.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Mladi košarkaš Partizana Uroš Trifunović sinoć je prvi put kao kapiten predvodio ekipu Partizana, u odsustvu Radeta Zagorca zbog koronavirusa.

Na terenu je proveo 19 minuta, postigao deset poena, uz pet skokova, a crno-beli su u ''Štark Areni'' deklasirali ekipu italijanskog Trenta rezultatom 97:65.

Posle meča, Trifunović je izrazio veliku sreću i zadovoljstvo jer mu je ukazana čast da kao kapiten vodi Obradovićev tim.

"Mnogo mi je drago što smo pobedili na domaćem terenu. Želim da zahvalim treneru što mi je dao kapitensku traku, velika je čast biti kapiten Partizana sa 21 godinom. Mnogo lep osećaj, biti kapiten jednog od najvećih klubova u Evropi, ekipe u kojoj je trener Željko Obradović... Sve je to motiv da radim više i napredujem iz dana u dan.

Drago mi je što sam odigrao dobro i što je ekipa pobedila. Nadam se da ćemo da nastavimo ovako. Pred kraj treće i početkom četvrte četvrtine trener nam je rekao da unesemo energiju, igrali smo kao da nije 20 razlike. Mislim da je to pravi put da napredujemo i igramo sve bolje i bolje", zaključio je Trifunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke