Trinkijeri besan: "Ovo je sramota!"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.05.2019.
23:41
Izvor: Sportske.net

Andrea Trinkijeri nije imao niti jedan razlog da bude zadovoljan.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan se umalo izblamirao.

Danas je savladao Tamiš u neizvesnoj završnici, gubili su na poluvremenu, a nije bilo dovoljno ni +11 u poslednjoj deonici da se uđe u mirnu završnicu.

Andrea Trinkijeri je bio besan nakon meča.

"Igranje za Partizan je čast i velika odgovornost, jer ovo je najuspešniji klub u ovoj sredini. I sa velikom energijom svi žele da to na nešto bolje liči. Čestitam Tamišu na odličnoj igri. Bili su deset puta bolji, 50 puta koncentrisaniji. Mi smo se, igrači i trener, osramotili. Ovo je sramota"
, rekao je Andrea Trinkijeri.

Trinkijeri smatra da je  neophodno popraviti mnogo stvari u predstojećem periodu.

"Reči u ovoj situaciji nisu potrebne. Voleo bih da mogu da kažem da se to više neće desiti. Kad jedna ekipa dođe iz KLS u Pionir i igra kvalitetniju, pametniju i tvrđu košarku, znači da smo negde pogrešili. Ali ne danas, nego juče, prekjuče, ali sigurno nećemo pogrešiti sutra. Ovo je odgovornost, ovo nije zaje.....e", ističe trener Partizana.

"Mene rezultat uopšte ne zanima, nego pristup, koncentracija i ozbiljnost. Bili smo dobri protiv Mege, ali šest dana kasnije katastrofalni. To je nezdravo, neodgovorno. To ne sme da se dešava", jasno je stavio do znanja strateg crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke