Trinkijeri ima recept za pobedu protiv Cibone

Autor: Beta Beta
petak 09.11.2018.
16:20
Izvor: Beta

Vrlo bitan meč za Partizan.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izrazio je danas nadu da će njegova ekipa dobar rad s treninga preneti na predstojeću utakmicu protiv Cibone u ABA ligi.

"Očekuje nas teška utakmica, oni su jako iskusni, a mi jako neiskusni, i ako se bude igralo u ritmu koji nametne Cibona, neće biti dobro za nas. Ukoliko uspemo da nametnemo stil igre koji odgovara nama, imaćemo dobru šansu", rekao je Trinkijeri.

Partizan će sutra u hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Cibonu u sedmom kolu ABA lige, za koju vlada veliko interesovanje.

"Našoj ekipi treba pun Pionir. Jako smo mladi i treba nam pomoć. Svakodnevno puno radimo i sada taj rad moramo pretvoriti u igru, a uz podršku je uvek lakše", rekao je on.

Krilo crno-belih, Rade Zagorac, ističe da je Partizan bitna iz više razloga, a pre svega da se nastavi serija utakmica bez poraza.

"Očekuje nas važna utakmica, sa mnogo aspekata. Prvi - kako bismo zaokružili mini ciklus od tri utakmice bez poraza i time potvrdili pozitivnu reakciju na dolazak novog trenera. Drugi - kako bismo odmakli Ciboni sa kojom u ovom trenutku delimo isti skor, i treći - eventualna pobeda bi bila mnogo značajna nadgradnja samopouzdanja, pred mini seriju od dva jako zahtevna gostovanja."

"Prethodnih dana smo radili dobro, pa verujem da uz, već redovno fantastičnu podršku navijača, možemo do jako važne pobede", rekao je Zagorac.

Utakmica sedmog kola između Partizana igraće se sutra od 19.00 u nekadašnjoj hali Pionir.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke