Trinkijeri jedva dočekao Superkup ABA lige, Tomić zabrinut!

Autor: Beta Beta
sreda 25.09.2019.
19:32
Izvor: Beta

Srpski timovi započinju učešće na prestižnom takmičenju u Zagrebu.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da očekuje zanimljivo takmičenje na Superkupu ABA lige u Zagrebu.

Utakmicom Partizana i Mega Bemaksa, u četvrtak od 17 časova počinje treći Superkup ABA lige. Sve utakmice igraće se u KC "Dražen Petrović".

"Napokon su pripreme gotove. Uvek su preduge, za igrače, za trenere. Imamo dosta novih lica, borićemo se sutra sa jednom ekipom koja je u fantastičnoj formi, krenuli su jako rano, kako oni znaju, sa pripremama. Ovo je prvi trofej sezone, ali još je septembar, još ekipe traže hemiju, ravnotežu i hijerarhiju na terenu. Ne vidim bolju situaciju da se sledeće nedelje krene sa kupovima i ABA ligom. Konkurencija je vrhunska, ove godine je ABA liga izuzetno jaka i biće zanimljivo", rekao je Trinkijeri, preneo je sajt kluba.

Posle tog duela, počeće utakmica branioca trofeja Crvene zvezde i Primorske iz Kopra. 

"Osvojili smo prošle godine Superkup u Laktašima, kada smo dolazili prošle godine svi su pričali: 'Nije toliko važno, ali dobro da se osvoji'. Hajde neka bude isto i ove godine. Nismo 100 odsto spremni što me brine, a očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je pokazala kvalitet i u ovom pripremnom periodu što se vidi i po rezultatima, nisu izgubili nijednu utakmicu", rekao je trener Zvezde Milan Tomić.

U petak od 17 časova igraju Cedevita Olimpija - FMP, a od 20.30 počinje duel Budućnosti i Cibone.

Polufinala se igraju u subotu, a finale je na programu u nedelju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke