Trinkijeri "napisao" prvi otkaz!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 18.11.2018.
21:27
Izvor: Sportske.net

Kada trener izađe u javnost i kaže da se igrač ne uklapa u sistem koji želi da uspostavi jasno je šta sledi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši klub Partizan NIS uskoro bi trebalo da ozvanični ono što se spekuliše već nekoliko dana.

Specijalizovani portal "Sportando" preneo je večeras da crno-beli dogovaraju raskid ugovora sa Amerikancem Entonijem Braunom i da će dve strane vrlo brzo doći do željenog cilja.

Bivši član LA Lejkersa stigao je u klub iz Humske pred smenu Nenada Čanka, a to se pokazalo kao ključno za njegovu sudbinu u Partizanu.

Samo na utakmici sa Turk Telekomom Braun je imao veću minutažu iz prostog razloga jer je Aleksandar Matović vodio ekipu, a na poslednja četiri meča sa Trinkijerijem na klupi Amerikanac je igrao sporednu ulogu.

Italijan je javno izašao i rekao da Brauna ne može da uklopi u sistem i to je praktično značilo da je momak sa NBA iskustvom završio svoju epizodu u klubu iz Humske.

Entoni Braun je stigao u Partizan 23. oktobra, a za manje od mesec dana u klubu upisao je tri nastupa i gotovo da nije imao nikakav učinak. U ABA ligi je protiv Mege na parketu proveo nešto manje od dva minuta (0/1 za tri i izgubljena lopta), dok je u Evrokupu na dva meča i za 18 minuta na parketu uspeo da zabeleži 6 skokova i 1 asistenciju ali ne i makar jedan poen (0/2 za dva, 0/2 za tri).

Ostaje da se ozvaniči prekid saradnje, nakon čega će se otvoriti prostor da crno-beli eventualno angažuju pojačanje po ukusu novog trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 19.11.2018
10:20

Ovo je bajata vest ,koja se plasira posle novog Partizanovog poraza..
Verujem da nervoze nema,jer su ovo tesni porazi od kvalitetnih timova,plus put od Zenita do Podgorice,tako da ovakve smicalice odlaze u vetar..
Treneru zameram samo sto ne koristi vise igraca i Pejdza vise u napadu..
Marinkovic je vise napadao kos dok je Canak bio trener.
U Partizanu se igra za ugovor kao i u drugim klubovima,dok u vestackim plastikanerima se igra za multipraktik!

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 19.11.2018
00:38

Jel moze neko da izbroji koliko je igraca proslo kroz ovaj drzavni projekat u poslednje 3 godine? Koji je ovo navodno sporazumni raskid ugovora po redu? Dovedu igraca sa NBA iskustvom i posle mesec dana ajmo kao otkaz... Pa sta vi mislite da ce taj Amerikanac da oprosti novac koji mu sleduje po ugovoru? Sta misli ova uprava partizana, da ce vecito drzava da sipa milione u njihovu kasu? Ko ima pravo da se na ovaj nacin bahati sa novcem drzavljana ove siromasne zemlje? Nadam se da ce Tomic maksimalno da naspanuje igrace za derbi da im ugasimo vise ovaj bankomat!

avatar
Kori Volden
Sunday, 18.11.2018
23:53

Pa dobro, nije strasno, besplatno je igrao, za bus plus kartu, bonove za menzu i casove ljubavi. :)

avatar
deki trbic
Sunday, 18.11.2018
23:21

E STETA. A ,OS;O, DA BI TAKO DOBRO LEGAO PARTIZANU!!!