Trinkijeri ne priznaje pobedu Armanija - "Pobedili smo 3:1"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 10.05.2021.
20:37
Izvor: Sportske.net

Italijan smatra da je njegova ekipa bolja od Milana.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Trener minhenskog Bajerna Andrea Trinkijeri smatra da je njegova ekipa zaslužila prolaz na fajnal-for Evrolige.

Bajern je postao prva nemačka ekipa koja se plasirala među osam najboljih u najelitnijem takmičenju evropske košarke, ali su se tu zaustavili. Bolja od njih u pet duela bila je Olimpija iz Milana, a prema Trinkijerijevom viđenju, "bavarci" su bili bolji i zaslužili da u četiri meča izbace ekipu u vlasništvu Armanija.

"Prva utakmica koju smo izgubili mogla bi da ubije bilo koji tim. Mogla bi da ubije i slona. Najveći uspeh je taj odlazak na petu utakmicu tamo, posle tog poraza. Prakitčno, mi smo dobili utakmicu. Samo jedna akcija nije izvedena na pravi način. Dešava se, mi smo ljudi", smatra Trinkijeri.

Italijan dodaje da je trebalo da bude drugačije, tj. u korist njegovog tima, uprkos činjenici da nisu igrali u najjačem sastavu.

"Bili smo prosečni u drugom meču, ali smo se ipak borili. Obično, izgubite u drugoj utakmici sa 30 razlike, uvek je tako ako pogledate istoriju plej-ofa. Dakle, prema mom mišljenju mi smo pobedili sa 3-1 u seriji. Ali, to je druga stvar. Moram da sagledam situaciju, moram da razumem koliko je veliki naš napor bio da dobijemo dve utakmice u nizu, bez dva beka u rosteru, a snaga Armanija je upravo na tim pozicijama", završio je Trinkijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke