Trinkijeri nervozno započeo pres konferenciju, pa hvalio Zvezdine domaće igrače

Autor: Darko Mitrović
petak 17.12.2021.
23:54
Izvor: Sportske.net

Trener Bajerna imao primedbe na najavu od strane Zvezdinog portparola.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Odličan meč odigrali su večeras Crvena zvezda i Bajern u beogradskom ''Pioniru'', a kao pobednik je izašla ekipa Dejana Radonjića koja je pred svojim navijačima slavila rezultatom 81:78.

Bajern je bio u naletu krajem treće i početkom četvrte četvrtine, ali je onda Zvezda našla rešenje za njihov napad, napravila preokret i zadržala vođstvo do kraja meča.

Na početku konferencije za medije posle meča, Andrea Trinkijeri je pomalo nervozno reagovao na najavu Zvezdinog portparola Igora Vujčina da će se prema protokolu najpre obratiti na engleskom jeziku.

''Protokol kaže da bi i ti trebalo da pričaš na engleskom'', dva puta je ovu rečenicu ponovio Trinkijeri.

Kada je sama utakmica u pitanju, trener Bajerna je najpre čestitao Crvenoj zvezdi, ali i skrenuo pažnju na kadrovske probleme koje njegov tim ima.

''Mi smo pokazali drugo lice u odnosu na meč protiv Olimpijakosa. Imamo sedam pobeda, fale nam četiri igrača. Od svega toga, imali smo devet gostovanja. Kada se situacija normalizuje mislim da ćemo biti bolji. Samo dve utakmice nismo igrali egal. Počeli smo sa 0-4 zbog korone, sada smo ovde. Mogli smo neke bolje stvari u poslednjih pet minuta, ali nema tu panike. Ovo nije sprint, ovo je maraton, na dugu stazu se ovde trči'', istakao je Trinkijeri.

Na pitanje da prokomentariše što Zvezda nema veliki broj stranaca, Trinkijeri je uzvratio:

''To je zato što ima dobre domaće igrače. Mislim da je to jako jednostavno. Nama fale dva domaća igrača koji su najbolji i to je to. Nema tu velike nauke. Zvezda ima super domaće igrače i stranci igraju sa njima''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke