Trinkijeri precrtava redom, sprema se još jedan odlazak?

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.11.2018.
11:35
Izvor: Sportske.net

Aktuelna prvenstvena pauza biće iskorišćena za nove kadrovske promene u Partizanu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Dosadašnjim tokom sezone u Partizanu ne mogu da budu zadovoljni. Posle devet kola u ABA ligi crno-beli imaju skor 4-5, u Evrokupu je njihov učinak još slabiji (2-6), trener je promenjen već u uvodnom delu sezone, a momak koji je stigao kao veliko pojačanje pre samo mesec dana iz Amerike, Entoni Braun, od danas je i zvanično bivši košarkaš Partizana.

Uz sve ovo, crno-beli su po drugi put od početka sezone u dugoj seriji poraza. Nenad Čanak je podneo ostavku posle šest vezanih neuspeha, a njegov naslednik Andrea Trinkijeri je posle tri startne pobede stigao već do četvrtog uzastopnog poraza (Zenit, Budućnost, Valensija, Crvena zvezda).

Povoljna okolnost za Partizan je dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije i za to vreme će Andrea Trinkijeri pokušati da napravi i dodatne promene u sastavu.

Bilo je evidentno od njegovog dolaska na klupu Partizana, da je nekolicina igrača u drugom planu, sa veoma malom minutažom, ili čak neki koji su doskora imali zapaženu ulogu, sada nisu ni među 12 igrača, poput Aranitovića.

Zbog toga ne iznenađuje ni najnovija informacija da se sprema još jedanm odlazak iz Partizana, a prvi koji bi posle Brauna mogao da napusti crno-bele je krilni centar Strahinja Gavrilović.

Navodno, za njegove usluge zainteresovan je Vršac, opcija je odlazak na pozajmicu, a naredni dani pokazaće da li će zaista doći do realizacije ovog transfera.

Sve ovo bi trebalo da bude samo uvod u dolazak i nekih novih pojačanja. Bar se navijači tome nadaju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 27.11.2018
20:29

nzm zasto je Braun otisao nismo ga ni videli kako igra odnosno sta zna ili sta ne zna a vec je otisao, nadam se da ce doci Hikman u Partizan .

avatar
nemam pojma
Tuesday, 27.11.2018
18:02

Bolje da se vratio u Dinamik iz kog je i došao. Ipak bi igrao jače takmičenje ABA 2, uz KLS.

avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 27.11.2018
12:42

Pa ako dovedu još 5 evroligaških igrača onda bi i Čanak imao bolje rezultate,neka sa ovima Trinkijeri pokaže koliko je bolji od njega.

avatar
Real Only
Tuesday, 27.11.2018
12:50

Pa vec je bolji. Ne plasite se.

avatar
Real Only
Wednesday, 28.11.2018
01:18

@Rajko Mitic Pa vidim visite na nasim vestima i mnogo vas zanima koga dovodimo, ko odlazi itd.

avatar
Rajko Mitic
Tuesday, 27.11.2018
16:39

Vas da se neko plasi ? 😂😂😂 Perperoglu se uplasio u subotu 🤣🤣🤣