Trinkijerijev Bajern dotakao dno: "Osramoćeni smo"!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 16.01.2023.
13:45
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Partizana doživeo debakl.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Bajerna iz Minhena doživeli su pravu katastrofu u šampionatu Nemačke.

Ekipa koju sa klupe predvodi bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri sinoć je poražena kao gost od Ludvigzburga sa 96:68 u meču 15. kola Bundeslige.

Na konferenciji za medije italijanski stručnjak bio je očajan i izjavio da mu je ovo nešto najgore što mu se dogodilo u poslednjih šest i po godina.

"Za mene je ovo najgora stvar koja se dogodila za mojih šest i po godina rada u Nemačkoj. Osramoćeni smo, ovo je dno, teško je progutati sve ovo. Možemo na to da gledamo i kao na susret sa realnošću. Pričamo o tome da smo umorni, tačno je da je ovo treća nedelja u kojoj igramo tri meča, ali žao mi je, za to mi se je*e. Mi smo ovde da igramo košarku, da poštujemo ovaj dres i da damo sve na terenu, to nismo uradili", rekao je Trinkijeri.

Podsetimo, u Bajernu igraju i dvojica bivših košarkaša Partizana Ognjen Jaramaz i Vladimir Lučić. Jaramaz je sinoć ubacio četiri poena, dok je Lučić odsustan zbog povrede.

Bavarce u petak očekuje novi evroligaški meč. Trinkijerijeva ekipa gostuje dvostrukom prvaku Evrope Efesu, a AdmiralBet nudi kvotu 4.40 na senzacionalni trijumf Bajerna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke