Tristan rekao Janisu da je Grk: "Razmišlja da igra za nas, bio bi dobar dodatak"

Autor: Mladen Heleta
sreda 03.04.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Vukčević prišao Janisu nakon utakmice.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Doskorašnji košarkaš Partizana Tristan Vukčević odigrao je prošle noći sjajan meč u NBA ligi, u pobedi svog Vašingtona protiv favorizovanog Milvokija rezultatom 117:113.

Srpski internacionalac je za pola sata na terenu ubacio 14 poena, uz šut 5 od 11. Dodao je još sedam skokova i tri asistencije.

Posle utakmice je Tristan navodno izrazio spremnost da zaigra za reprezentaciju Grčke, a to je otkrio Janis Adetokumbo, prva zvezda Milvokija.

"Prišao mi je i rekao da je Grk. To me je iznenadilo, jer je pričao grčki. Pogledam njegovo prezime i nije mi jasno. Objasnio mi je da je igrao u Grčkoj i da razmišlja da igra za našu reprezentaciju. Bio bi baš dobar dodatak našem timu, pogađa trojke, ima dribling. Igrao je dobro, ima iskustva, igrao je u Partizanu, Grčkoj... Značio bi nam!", rekao je Janis posle utakmice u Vašingtonu.

Poznato je da je Tristan rođen u italijanskoj Sijeni i da ima državljanstvo Srbije, Švedske i Grčke, tako da ne bi imao nikakve administrativne probleme ukoliko bi zaista odlučio da nastupa za reprezentaciju koju na terenu predvodi Janis Adetokumbo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke