Trka sa vremenom - Ovo je rok za Kampaca!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.01.2023.
23:50
Izvor: Sportske.net, Sportal.blic.rs

Još uvek postoji šansa da Argentinac zaigra protiv Valensije.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Situacija oko registrovanja Fakunda Kampaca za evroligaške utakmice polako prerasta u ''sapunicu'', ali navijači Crvene zvezde se nadaju da će sve ipak biti rešeno u najkraćem roku.

Podsetimo, najveće Zvezdino pojačanje ove sezone propustilo je utakmice protiv Olimpijakosa i Barselone u prethodna dva kola Evrolige, a sada je pod znakom pitanja i nastup u sledećem kolu protuiv Valensije.

S obzirom da je sada i Luka Vildoza povređen, od ogromne je važnosti za Zvezdu da Kampaco dobije ''zeleno svetlo'' za meč protiv Valensije koji je na programu u petak u ovom španskom gradu.

Podsetimo, u ponedeljak se najpre pojavila informacija da je Kampaco registrovan, što zatim nije potvrđeno iz Evrolige, pa je jasno da još ima stvari koje treba da papirološki budu rešene pre nego što Kampaco zaigra. ''Sportal'' je večeras kao najnovije saznanje po ovom pitanju preneo da je Zvezda ''predala kompletnu dokumentaciju, ali da na adresu kluba nije stigao ni pozitivan ni negativan odgovor''.

U svakom slučaju, kada je u pitanju konkretno susret sa Valensijom, krajnji rok za registraciju igrača za 17. kolo Evrolige je sreda do 18 časova.

Dakle, Zvezda još ima dovoljno vremena da reši ovaj problem i da Kampaco zaigra već protiv Valensije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke