Tu ni sjajni Nikola Vučević ne može ništa, Jokić kao uragan, ispred samo Vestbruk!

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.03.2021.
07:49
Izvor: Sportske.net

Denver isprašio staru mušteriju, nova bravura Nikole Jokića...

AP Photo/John Raoux
AP Photo/John Raoux

Povezane vesti

Neverovatni Nikola Jokić je nastavio teror, 28 poena, 15 skokova i 10 asistencija, njegov 12. tripl-dabl u sezoni, Nagetsi su napravili veliku prednost i na kraju uspeli da slave na Floridi. Dopustili su doduše domaćima da se sa -24 spuste na -5, ali su sačivali trijumf, 110:99. Ovo je za njih šesta pobeda u nizu u gostima, dva puta im je to pošlo za rukom u istoriji, poslednji put pre tri sezone. 

Orlando je inače stalna mušterija Nagetsa, 16 od 18 pobeda u gostima, od 2002. godine, dobili su devet u nizu protiv ovog rivala. 

Pobedu su posvetili porodicama stradalih u pucnjavi u Bolderu u Koloradu koji je udaljen tridesetak kilometara od centra Denvera. Napadač je zapucao u prodavnici, iza sebe ostavio deset žrtava.

Ali, hajde o vedrijim temama, Jokić je ove sezone na listi tripl-dablova drugi, ima dva manje od Rasela Vestbruka, potpuno je nadigrao Nikolu Vučevića koji je meč završio sa 18 poena. Ali, Denver je dao 28 od prvih 38 poena iz reketa, do poluvremena 42, uz to imali su 19:0 u koševima iz kontre u prvom poluvremenu, jasno zbog čega Orlandu nije bilo spasa, iako su im gosti serijom grešaka u nastavku dozvolili da se vrate u meč. 

Denver ostaje na Floridi, večeras su u Tampi gde je Toronto domaćin ove sezone, dok Orlando čeka Sanse. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke