Tuga slomila Radonjića, utakmica u drugom planu

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 06.12.2021.
21:35
Izvor: Sportske.net

Teško je primio vest o smrti Jelovca.

 Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Cibonom 86:72 da nije najbitnije pričati o utakmici u trenucima kada je košarkaški svet pogođen smrću Stevana Jelovca.

Crveno-beli su večeras opravdali ulogu favorita na zatvaranju 10. kola AdmiralBet ABA lige stigavši do devete pobede u regionalnom šampionatu.

Nakon meča, Radonjić nije želeo mnogo da priča o utakmici koja je došla dan nakon smrti Jelovca.

"Odradili smo utakmicu sa periodima dobre igre u oba smera, ali i sa periodima sa mnogo grešaka, koje nas na kraju nisu koštale pobede. Kontrolisali smo razliku i stigli do nove pobede", rekao je Radonjić, a zatim podvukao.

"Pričati sada o utakmici, u situaciji u kojoj nas je tragična vest zatekla, nije najbitnije. Iskreno saučešće porodici Jelovac, Stevan je bio naš igrač i ta vest je jako tužna", naveo je trofejni stručnjak.

Tema je bio i predstojeći duel protiv Olimpijakosa u Evroligi.

"U Evroligi nema lakih utakmica ni kod kuće ni na strani. Pripremamo se za dobar meč protiv Olimpijakosa, to je jedan od najboljih timova u EL. Igraju u možda najboljoj formi. O svemu ostalom… Od utakmice do utakmice, nije pametno gledati previše unapred", zaključio je Radonjić dodajući da je Eron Vajt večeras izostavljen iz preventivnih razloga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke