TVITOVI - ''Delije'' tuguju zbog odlazaka, ali i prave liste pojačanja! Koga za trenera ako Radonjić ode?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.06.2022.
15:06
Izvor: Sportske.net

Ne prestaju reakcije navijača Crvene zvezde na društvenim mrežama zbog najnovijih dešavanja u klubu.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Crvena zvezda je prošlu sezonu završila sa tri osvojena trofeja, izborila je novi plasman u Evroligu, ali samo nekoliko dana pošto je spuštena zavesa na još jednu trofejnu sezonu crveno-beli su se rastali sa nekolicinom igrača iz šampionskog sastava.

Ekipu su napustili Nejt Volters, Maik Cirbes, Ostin Holins i Dejan Davidovac, a prema današnjim informacijama iz Španije, Nikola Kalinić se dogovorio sa Barselonom i sada se očekuje ozvaničenje i tog transfera.

Navijači su zabrinuti zbog serije odlazaka, pogotovo što traje neizvesnost i oko ostanka trenera Dejana Radonjića za koga je navodno zainteresovan atinski Panatinaikos.

Prvi čovek kluba Nebojša Čović jutros je gostovao na TV Pink, ali izgleda da nije uspeo da stiša ''buru'' na društvenim mrežama zbog pomenutih odlazaka.

Veliki je broj reakcija Zvezdinih navijača, koji istovremeno tuguju zbog odlazaka pomenutih igrača, ali i prave svoje liste želja kada su u pitanju pojačanja za novu sezonu.

Takođe, provlače se i dva imena kao želje za eventualnog Radonjićevog naslednika u slučaju da se crnogorski stručnjak u naredna dva dana ne dogovori sa klupskim čelnicima. Jedno je Dušan Alimpijević, drugo Nenad Stefanović...

Ali, da najpre sačekamo Radonjićevu konačnu odluku.

-


-


-


-


-


-

-

-

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke