TVITOVI - ''Grobari'' obeshrabreni: ''Sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo...''

Autor: Darko Mitrović
petak 16.02.2024.
23:27
Izvor: Sportske.net

Ono što su crno-beli do sada pokazali u Nišu ne uliva optimizam navijačima Partizana.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Iako je na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća bilo iznenađenja koja su u četvrtfinalu napravili Čačak 94 i Vojvodina, za trofej će se ipak boriti Partizan i Crvena zvezda, kao što je i bilo očekivano.

Međutim, Partizan i dalje nije uverio svoje navijače da je izašao iz velike krize koja je nedavno kulminirala sa pet uzastopnih poraza.

Crno-beli su posle tog lošeg niza ubedljivo savladali Igokeu u Laktašima u AdmiralBet ABA ligi, a u Kupu Koraća u Nišu su do finala stigli pobedama nad Hercegovcem i Vojvodinom.

Međutim, igra koju je Partizan prikazao u ovom mečevima, pogotovo neki od ključnih igrača, prilično obeshrabruju pristalice crno-belih uoči sutrašnje borbe za trofej.

To se pogotovo odnosi na kapitena Kevina Pantera kome večeras protiv Vojvodine gotovo ništa nije polazilo za rukom. Imao je 1/9 u šutu iz igre, tri izgubljene lopte i jedini je u ekipi Pattzizana dsa negativnim indeksom korisnosti u ovom meču (-1).

I Aleksa Avramović je daleko od forme koju je letos pokazao na Svetskom prvenstvu u Manili, a nadu navijačima crno-belih za uspeh u finalu daju raspoloženi Kaminski, pa i Zek Ledej koji se večeras istakao kada je bilo najvažnije i kada je Vojvodina pretila da napravi preokret.

U prilogu su utisci navijača Partizana sa Tvitera.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke