TVITOVI - Sad i ''grobari'' traže pojačanje, kritike i Željku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.10.2024.
22:49
Izvor: Sportske.net

Navijači neprijatno iznenađeni.

KK Partizan/Dragana Stjepanovic
KK Partizan/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

S obzirom na ono što se moglo videti u prva četiri kola, očekivalo se da Partizan večeras veže i treću uzastopnu pobedu u Evroligi, protiv Virtusa koji je do večeras bio poslednji na tabeli, bez ijedne pobede.

Ali, crno-beli su napadački odigrali najlošiju utakmicu od početka sezone, što je pogotovo došlo do izražaja u samom finišu meča, kada su Lundberg i Nilikina postali tragičari u Partizanovom timu.

Na kraju 70:69 za Virtus, a naravno, navijači su nezadovoljni, ovo im je baš neprijatno iznenađenje i veliki razlog za brigu, pogotovo jer je i Karlik Džons morao da izađe iz igre zbog povrede i u ovom trenutku je neizvesno da li će i koliko dugo pauzirati.

Sve se ovo depava u danu kada je Crvena zvezda ozvaničila povratak Filipa Petruševa, pa sada i navijači crno-belih smatraju da Partizan treba da se pojača.

Kritika nije pošteđen ni trener Željko Obradović, koji ponovo nije koristio svih 12 igrača, Koprivica i Vošington nisu ni ulazili u igru, Pokuševski je igrao samo u prvom poluvremenu...

-


-


-


-


-


-


-


-


-


-

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke