Tvitovi - Zna se ko je Zvezdin heroj, na koga su ljuti "grobari"?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.06.2019.
21:34
Izvor: Sportske.net

Mišljenje jednih i drugih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Različito raspoloženje nakon utakmice, kao što se znalo i pre početka utakmice. Jedni se hvale, drugi žale, kao i uvek nakon derbija, tako je i ovaj put.

Crvena zvezda mts je savladala Partizan sa 96:90, a crno-beli su imali svoje šanse da više puta sustignu pa i prestignu domaćina.

Nisu uspeli, da li zbog nedostatka kvaliteta ili zbog nečeg drugog, uglavnom, Zvezda ima meč loptu da pred navijačima Partizana osvoji titulu.

Evo nekih tvitova nakon meča, naravno da je Davidovac čovek o kojem se najviše priča pošto je uspeo da ponovo postane meć-viner jer je sa dve trojke uspeo da reši pitanje pobednika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Saturday, 15.06.2019
23:45

Utakmicu je izgubio Nikola Jankovic uz vec hronicno loseg Zagorca.Mada ni Novica nije briljirao. Poslednjih pet minuta utakmice, prvo nam u svakom napadu kos daje covek koga cuva Novica, a onda kada smo i to preziveli ovaj Jankovic ne moze covek da zagradi u pet uzastopnih napada (i to protiv Fajea kojiima pedeset kila) i onda kao kruna dodje taj faul, koji sam po sebi nije tolika greska, ali kada se uzme u obzir da u tom napadu dozvoljava Fajeu dva puta posle promasaja da dodje isperd njega na skok, onda je taj faul kao nastavak svega toga tragedija. S tim sto Beron jeste malo noge pustio unapred kada je Nikola vec bio u padu i ne bi ga zakacio da nije bilo tog "ritanja". Sve u svemu, ovo je veceras moralo da se dobije. Zvezda, klasika, nista specijalno ide dok ulaze trojke kako stane sut tako se raspadnu, samo je trebalo obezbedjivati te skokove i dobili bi ih lagano bez muke. Zagorac, kakav je to potencijal bio pre tri godine, sada covek citave sezone ne zna da resi kontra napad. Kada ga on vodi odmah se moze upisati izgubljena lopta... I ovaj Jankovic ne ume covek desnom rukom da polozi u kos pa to ti je...

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 15.06.2019
22:45

Kako 6/8, valjda 7/8? U sedam smo bili egal sa njima, a u onoj prvoj u ovoj sezoni na klupi je bio Canak. Od tih sedam sa A.T. na nasoj klupi, zvanicno imamo tri pobede, u cak tri meca (prvom, trecem i sestom) su nam oteli pobedu dok je ovaj danas bio na samoj granici.

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 15.06.2019
23:34

Znači da je sve bilo regularno vi bi imali 6 pobeda od 7 utakmica....stvarno veruješ u ovo što pišeš...

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 16.06.2019
21:25

Stvarno me to ozbiljno pitas? Ne sest od sedam nego sest od osam ili sedam od osam.

avatar
Čerek B.
Sunday, 16.06.2019
01:49

Zašto je ovaj meč bio na samoj granici? Šta je konkretno večeras sporno?

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 15.06.2019
22:06

Dve ili tri trojke? Valjda su bile tri zaredom, a onda ona dva promasaja za tri - Nikola Jankovic napravi faul za tri pa promasi dva bacanja pa napravi peti faul i pokloni im jos dva bacanja. Doduse, ne mozes ti bez dovoljnog broja centara (ni) da igras...