U Atlanti slave, dočekali Bogdana, šutersku mašinu! Kakav je igrač Nikola Vučević!

Autor: Boris Jovanović
sreda 07.04.2021.
08:31
Izvor: Sportske.net

Bogdanović našao sebe, nova sjajna partija! Nikola Vučević blista, Kari srušio Bakse...

AP Photo/John Bazemore
AP Photo/John Bazemore

Povezane vesti

Houksi su u formi. Ponovo su zasuli rivala trojkama posle poluvremena, Nju Orleans nije ima odgovor. U trećem periodu Atlanta je dala 11 trojki, Bogdan ponovo odličan, u toj seriji je pogodio četiri puta za tri poena, meč je završio sa 21 košem, sjajno se dopunjuje sa Jangom. Atlanta je dala ukupno 20 trojki. Bogi je imao i po četiri skoka i asistencije, promašio je samo tri šuta. Jang je brojao do 30, kaže da je sjajni imati Srbina uz sebe i da je čitav tim čekao da proradi. Sa pravim Bogdanovićem stigla je serija trijumfa Atlante. Kod Pelikansa, Zajon 34 poena, nisu imali šansu.

Nukola Vučević je promenio dres, ne i navike. Crnogorac je odličan i u Čikagu, ubacio je 32 poena, uhvatio 17 lopti i imao i 5 asistencija. Bio je kljuć u pobedi Bulsa protiv Indijane, Čikago je sada na jedan korak od devetoplasiranih Pejsersa koji su u velikoj krizi i imaju i dosta povređenih igrača.


Boston nije tim za velika dela, videlo se i protiv Siksersa koji su se prošetali kroz TD Garden. Džoel Embid se kao i obično raspričao posle 35 poena, ovo je prvi put od Ajversona i 2001. da je Filadelfija počistila Boston u sezoni.

Lejkersi su slavili u Tampi, svaka pobeda je dragocena bez tri najveće zvezde, dali su 18 trojki, sedam igrača je bilo dvocifreno, Horton-Taker je ubacio 17 poena, bili su na +34 na poluvremenu, tada je sve bilo gotovo. Toronto bez nade, Siakam se razigrao tek u poslednjoj četvrtini kada je dao 17 od ukupno 27 poena, ali kako rekosmo već je bilo kasno. 

Furiozan finiš Voriorsa protiv Milvokija, na kraju je Keli Obre Džunior pogodio par bacanja i dotukao Bakse. Kari je pogodio ključnu trojku 66 sekundi pre kraja, Stef je broja do 41, njegov tim je prekinuo seriju od tri poraza. Milvoki je bio bez Janisa, Midlton je ubacio 28 poena.

Memfis je dobio Majami, ali je povređen Morant. "Grizliji" su specijalisti za Hit, noćas su im prekinuli seriju od četiri pobede, pre par meseci od pet trijumfa u nizu. Dilon Bruks je ubacio 28 poena za tim iz Tenesija, 13 i po minuta za Bjelicu, Srbin je završio sa četiri poena, par skokova i asistencijom. 

Klipsi su do vrha napunili koš Portlanda, Pol Džordž je ubacio 36 poena, on i Leonard su iskombinovani 65, Blejzersi bez šanse. Odbrana domaćih je isključila Lilarda, spustila ga na 11 poena i očajan šut, podsetimo on je sa blizu 30 poena drugi strelac lige. Dobio je tehničku, frustriran zbog loše večeri, u drugom poluvremenu dao je četiri poena. Norman Pauel pojačanje iz Reptorsa je ubacio 32, MekKolum 24, ali su gosti iz Oregona primili previše koševa.

Nove majstorije Nikole Jokića ulepšale su lagani trijumf Nagetsa protiv Detroitra.

LA Klipers - Portland 133:116
Indijana - Čikago 97:113
Boston - Filadelfija 96:106
Toronto - LA Lejkers 101:110
Majami - Memfis 112:124
Denver - Detroit 134:119
Golden Stejt - Milvoki 122:121

Ljudi, čista magija!

Posted by Sportske.net on Уторак, 06. април 2021.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke