U čast legende - Olimpijakos predstavio dres "Vasilis Spanulis"

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 07.08.2023.
19:45
Izvor: Sportske.net

Takak igrač je ovo apsolutno zaslužio.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Olimpijakos se sprema za predstojeću "Noć legende“, proslavu posvećenu Vasilisu Spanulisu, sa mnoštvom iznenađenja u pripremi. Među njima je i specijalno izrađen dres, dizajniran da oda počast ikoni kluba.

Prema zvaničnom saopštenju kluba, fudbaleri Olimpijakosa će ovaj jedinstveni dres obući isključivo za meč 17. septembra protiv Olimpije iz Milana.

"Olimpijakos će poštovati hodajuću legendu kluba, a na ovoj proslavi sve će biti posebno, kao što je Vasilis Spanulis bio poseban u svojoj karijeri.

GSA Sports i Olimpijakos dizajnirali su i pripremili dres koji će tog dana nositi igrači Jorgosa Barcokasa, samo za prijateljsku utakmicu protiv Olimpije iz Milana.

Ukrašen je sa 11 crvenih pruga, koje simbolizuju Spanulisove godine u Olimpijakosu, zajedno sa zlatnim detaljima koji naglašavaju njegovu veličinu kao sportiste i nadimak 'V Span' ispisanim na belim prugama, dres koji će 'crveno-beli' tim nositi 17. septembra za ovu jedinstvenu priliku biće prikladna počast njegovoj sjajnoj karijeri”, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke