U Dalasu hvale bivšeg selektora Srbije: "Kokoškov je genije"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 28.09.2021.
10:16
Izvor: Sportske.net

Loš tajming, zvezde se nisu poklopile ili njegov kvalitet nije prepoznat... Razlog se može tražiti u mnogim faktorima, ali Kokoškov nije impresionirao na klupi Srbije. U Dalasu ga vide drugačije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Dalas Maveriksa Džejson Kid govorio je za emisiju "The Jump" posvećenu NBA ligi o svojim pomoćnicima u predstojećoj sezoni.

Dan za medije organizovan je širom Sjedinjenih Američkih Država, a članovi franšiza imali su zanimljive teme o kojima su razgovarali sa predstavnicima "sedme sile".

Između ostalog, novi trener Dalasa Džejson Kid predstavio je javnosti svoje pomoćnike, među kojima je i doskorašnji selektor Srbije Igor Kokoškov.

"Imamo unikatne trenere. Kada govorimo o Igoru Kokoškovu, on je bio glavni trener ekipe u NBA ligi. Dugo godina je radio i kao asistent. Veoma sam uzbuđen što imam priliku da radim sa njim. Smatram ga genijem. Ako mu zatražite jednu akciju, on vam da 10", naveo je Kid.

Kokoškov je prošlu sezonu proveo u Evropi vodeći Srbiju i Fenerbahče, ali se nije proslavio ni na jednom polju. Sa "orlovima" je izgubio mesto na Olimpijskim igrama, dok sa Fenerom nije mogao da se nosi protiv konkurencije u Evroligi, a ostali su i bez trofeja u turskom šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke