U Feneru razočarani Igorom Kokoškovim!

Autor: Nemanja Janošev
subota 08.05.2021.
13:00
Izvor: Sportske.net

Rastanak na pomolu?

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije i trener Fenerbahčea Igor Kokoškov nije u dobrim odnosima sa upravom turskog kluba, navodi grčka SDNA.

Rezultati nisu spram očekivanja i Fener je svoju sezonu u Evroligi okončao nakon prve eliminacione faze. Nisu imali neke šanse, ruku na srce, jer su bili desetkovani u duelu sa moskovskim CSKA i bilo je lakih 3:0 za ruski sastav.

Ni u jednom od tri meča nije bilo Igora Kokoškova da predvodi svoj tim sa klupe. Prvobitno mu to nisu dozvolili zdravstveni protokoli, baš kao i nekolicini njegovih igrača, ali SDNA navodi da je treća utakmica serije sa CSKA sporna za menadžment Fenerbahčea, koji smatra da je u njegovom odsustvu bilo nešto drugo po sredi.

Uprava je razočarana Kokoškovim i situacija između njih je "podgrejana", te bi moglo da dođe do rastanka već u bliskoj budućnosti uprkos trogodišnjoj saradnji koja je potpisana prošlog leta.

Fenerbahče je regularni deo sezone u Evroligi završio na 7. mestu sa skorom 20-14, a definitivno im je niz od 10 pobeda početkom godine pomogao ka tom rezultatu. U Turskoj ne blistaju sa 22-8, ali su uprkos tome drugi. Međutim, teško je verovati da će uspeti da se nose sa Anadolu Efesom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke