U Hjustonu ni sami ne znaju šta se dešava, Bogdan i dalje ne igra...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 06.12.2021.
07:32
Izvor: Sportske.net

Hjuston izgubio 15 utakmica, a onda se zaista desio nestvaran preokret!

AP Photo/Michael Wyke
AP Photo/Michael Wyke

Povezane vesti

Najbolji kada je najpotrebnije. Iako oslabljeni, Hornetsi su održali pravu šutersku kliniku u Atlanti i odneli pobedu. Majls Bridžis je ubacio 32 poena, pogodio sve šuteve u poslednje četvrtini, njegov tim je ubacio 17 trojki. Od toga je Keli Obre Džunior sasuop šest, za ukupno 28 poena. Uspeh Šarlota je tim veći što osim LaMela Bola koji je prvi strelac ekipe, nije bilo ni Terija Rozije, kao i Majsona Plamlija i MekDenijelsa dva igrač iz rotacije. Atlanti su bili nedovoljni Jang sa 25 poena i 15 asistencija i Džon Kolins koji je ubacio 31 koš, najviše u sezoni.

Bogdanović je i dalje povređen.

Kamerunac Siakam je bio heroj pobede Toronta protiv Vašingtona. On je 17 od 31 poena postigao u drugoj četvrtini koja je bila ključ. Tada je Toronto napravio prednost, a onda gvozdenom odbranom u drugom poluvremenu sačuvao trijumf. Klupa Kanađana za koju tvrde da je slaba tačka ekipe je ubacila 34 poena...

Hjuston je hit, 15 poraza, pa šest pobeda. Noćas su Erik Gordon i Krisijan Vud ubacili po 23 poena, pa je serija pobeda nastavljena. U Teksasu su gostovali Pelikansi, Brendon Ingram je ubacio 40 poena za Nju Orleans, nije vredelo. Naredni protivnik Hjustona je Bruklin, videćemo mogu li da nastave neočekivani niz pobeda u sredu protiv lidera Istoka.

U prvom meču dana, posle drame Juta je odnela pobedu iz Ohaja.

Klivlend - Juta 108:109
Atlanta - Šarlot 127:130
Toronto - Vašington 102:90
Hjuston - Nju Orleans 118:108

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke