U Hrvatskoj ogorčeni na Luku Božića - Zub je razlog!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 20.02.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

Ni ovog puta ga neće videti u dresu reprezentacije?

AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović
AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Najbolji košarkaš AdmiralBet ABA lige za prošlu sezonu, a verovatno i za aktuelnu, Luka Božić mogao bi da propusti reprezentativnu akciju selekcije Hrvatske ove sedmice.

Našao se na spisku i tamošnja javnost je sa velikom radošću dočekala tu informaciju, međutim, sve su prilike da ga neće videti na parketu u dresu nacionalnog tima ni po treći vezani put kada su reprezentativne akcije u pitanju. 

Naime, Luka Božić je posle osvajanja Kupa Hrvatske sa Zadrom odlučio da operiše umnjak što obično znači nekoliko dana mirovanja. Kako je skup reprezentacije Hrvatske zakazan za danas, čak i da se priključi naknadno malo je vremena da se uigra sa ekipom Josipa Sesara, piše "Index.hr".

"Nismo dobili ni odgovor na pitanje zašto je termin za taj zahvat dogovoren baš sada, u tjednu kad je trebao očekivati poziv iz reprezentacije, a očito se ne radi o hitnom slučaju kad je prošlog tjedna briljirao u šampionskom pohodu Zadra u Kupu Krešimira Ćosića", piše na stranicama portala "Index.hr" i dodaje se:

"Odgovor se nameće sam. Reprezentativni tjedan označava stanku u klupskoj sezoni, pa je samim time KK Zadru najzgodnije da taj zahvat Božić obavi dok njima nije potreban na utakmicama. A to što je potreban reprezentaciji, očito je manje važno".

Selektor Josip Sesar je izjavio da će od medicinskog tima Zadra saznati kakvo je njegovo stanje posle operacije koja je izvršena u ponedeljak uveče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke