U iščekivanju Tea i Jaramaza, Partizan - Zvezda 3:3! Koliko je to u milionima?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.07.2023.
22:27
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Ovih dana u medijima su se objavljivale nezvanične sume.

S. Sandić
S. Sandić

Povezane vesti

Partizan i Crvena zvezda se polako zahuktavaju kada je u pitanju formiranje timova za sledeću sezonu u kojoj i jedni i drugi žele da naprave korak više u Evroligi, u odnosu na prethodnu.

Crno-beli su do sada zvanično ostali bez centra Matijasa Lesora koji je postao novi član Panatinaikosa, a izvesno je da odlazi i Dante Egzum u Dalas, dok se čeka rasplet oko Papapetrua i Nanelija.

Za to vreme, crno-beli su produžili saradnju sa Kevinom Panterom, Zekom Ledejom i Aleksom Avramovićem, a narednih dana se očekuje i prvo pojačanje, u vidu Ognjena Jaramaza iz Bajerna.

Crvena zvezda je ostala bez Stefana Markovića, Bena Bentila, Hasana Martina, Džona Holanda, Luke Vildoze, a angažovani su Dejan Davidovac i Marko Simonović, dok je sa Lukom Mitrovićem produžen ugovor. Takođe, sve je izvesniji i dolazak Miloša Teodosića koji je završio saradnju sa Virtusom.

''Telegraf'' je prethodnih dana objavljivao koliko će u sledećoj sezoni zarađivati igrači Partizana i Crvene zvezde sa kojima su potpisani ugovori ovog leta, pa je prilika da vidimo šta se dobija kada saberemo sve te sume.

Pomenuti izvor je naveo da će Kevin Panter po novom ugovoru zaraditi 2.1 miliona evra sledeće sezone, da će Zek Ledej sledeće sezone inkasirati dva miiona, a Aleksa Avramović svega 450.000. Ako to saberemo, dobijamo ukupnu sumu od 4.550.000 evra, samo za ovu trojicu igrača sledeće sezone.

Zvezda?

Takođe je ''Telegraf'' objavljivao svoja saznanja i o navodnim zaradama Zvezdinih igrača koji su potpisali ugovore ovih dana, i to:

Dejan Davidovac navodno 700.000 po sezoni, Luka Mitrović 550.000, a Marko Simonović 800.000. Ukupno za njih trojicu - 2.050.000.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke