U kom će sastavu Partizan na Megu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.05.2021.
11:48
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Za dvojicu igrača već je završena sezona, šta je sa ostalima?

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/MO
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/MO

Povezane vesti

Partizan ove sezone ne može bez problema, a tako je i u samoj završnici, kada trener Aca Matović ne može da računa na Vila Mozlija koji je zbog porodičnih problema otputovao u Ameriju i na novajliju Treja Dreksela koji je u meču protiv Mladosti doživeo naprsnuće kosti šake.

U četvrtfinalnoj seriji nisu nastupali Rašon Tomas i Markus Pejdž zbog povreda, a određenih problema imaju i Erik Mika, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić.

Sutra počinje polufinalna serija sa Megom, pa se postavlja pitanje u kom će sastavu Partizan igrati, da li će Tomas i Pejdž ovoga puta biti na raspolaganju treneru Matoviću.

Šef struke crno-belih danas je izneo nove informacije, najpre uz pohvale rivalu.

"U utorak počinjemo finalnu seriju protiv tima koji ima dobru sezonu iza sebe, gde su se do poslednjih nekoliko kola borili za prva četiri mesta koja vode u plej-of ABA lige.

U odnosu na tim koji je igrao tokom sezone, sada su se pojačali sa Simanićem, Milosavljevićem, a u ekipu se vratio i Novak, tako da igramo protiv tima koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije, a sa Milenkom Tepićem, Draganom Milosavljevićem  i Simanićem, koji su u svojim karijerama osvajali ABA ligu, dobili su na iskustvu jer to su igrači koji znaju kako se igraju utakmice u plej-ofu.

Trej Dreksel se povredio i neće nastupati do kraja sezone. Juče su prvi put na treningu bili Tomas i Pejdž, doduše sve to 'na nulu', danas imamo još jedan trening i videćemo da li će moći da participiraju u toj utakmici u utorak", poručio je Matović, a prenosi klupski sajt.

Prva polufinalna utakmica igra se u utorak od 20 časova i 30 minuta u dvorani Mega Factory. Plasman u finale izboriće ekipa koja ostvari dve pobede.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke