U Mornaru ne žele da dramatizuju - Mirni pred važan derbi

Autor: Sportske Net
subota 20.11.2021.
11:00
Izvor: Sportske.net

Situacija nije toliko strašna?

ABA liga/Mornar/MEDIA Pro
ABA liga/Mornar/MEDIA Pro

Povezane vesti

Šef struke KK Mornar Mihailo Pavićević govorio je pred duel sa Splitom u okviru devetog kola AdmiralBet ABA lige. On smatra da situacija u kojoj je njegov tim nije toliko dramatična. 

"Ne bih toliko dramatizovao situaciju. Mi jesmo tu gde smo, u donjem delu tabele, i sad gledamo polako da se korak po korak vratimo na neki pravi put. Imali smo jedno naporno putovanje po Evropi, koje je ostavilo traga na igrače što se tiče umora", rekao je on za klupske medije. 

Mornar je trenutno na skoru 1-7, a u prethodnom kolu regionalnog takmičenja izgubili su od Cedevite Olimpije. 

"U nedelju nas očekuje bitna utakmice protiv ekipe Splita, koja zaslužuje svaki repsekt. To je ekipa sastavlljena uglavnom od domaćih igrača. Znaju da igraju, razumeju se, znaju principe te naše škole košarke i to se vidi u svakoj utakmcii. Sa jednim dobrim pristupom kao što smo imali u Grčkoj da pokušamo da dođemo do važnih bodova", rekao je trener Barana, pa se osvrnuo na kadrovske probleme.

"Imamo malo problema objektvnih, jer neće nastupiti Luis, koji je zadobio povredu protiv Olimpije, kao ni centar Rakočević, koji je nažalost imao smrtni slučaj u porodici. Od ostalih očekujem da daju svoj maksimum i da zbijemo redove onoliko koliko nas je dovoljno da dođemo do vrlo važne pobede", završio je. 

Ovaj meč na programu je u nedelju, od 17 sati, u Baru. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke